BİDOS ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Bilecikspor Kulübü adı altında kurulan Bilecik Dağ Sporları (BİDOS) branşı üyeleri, ziyaretlerine Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'la başladı.

17 Şubat 2016 Çarşamba 13:52
1326 Okunma
BİDOS ZİYARETLERİNE BAŞLADI

  Bilecikspor Kulübü adı altında kurulan Bilecik Dağ Sporları (BİDOS) branşı üyeleri, ziyaretlerine Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir ve İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'la başladı.

 

 

  BİDOS branşı kurulmasından sonra kısa sürede büyük yol kat eden ve bu esnada 11’inci yürüyüşlerini tamamlayan Bilecik Dağ Sporları üyeleri, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır ve Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'ı makamlarında ziyaret etti. İlk olarak Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır'ı makamında ziyaret eden BİDOS üyeleri, branşları hakkında bilgiler aktardılar. BİOS Grubu adına konuşma yapan Bilecikspor Başkanı İsmail Cinoğlu, Bilecikspor çatısı altında kurulan BİDOS’un etkinliklerinden bahsetti.

 

 

 Amaçlarının büyük bir camia olmak olduğunu kaydeden Cinoğlu, “BİDOS'tan sonra bir voleybol takımımızı kurduk. Futbol takımımız zaten vardı. Hentbol takımı kurmak gibi bir projemiz de var. Basketbolu zaten Bilecik Belediyespor yürütüyor. Tek hedefimiz Bilecik'e bir aile geldiğinde Bilecikspor tesislerine girdiklerinde çocuklarını bir spor branşlarından yararlandırmak” dedi.

 


 

  "HİÇ DESTEK ALMADIK CEBİMDEN PARA VERİYORUM"

 

  Konuşmasında her şeyi kendi emekleriyle yaptığını belirten Cinoğlu, “Biz hiç destek almadık. Benim cebimden 37 bin lira çıkmış şu 16 ayda, belediyemizden aldığımız yardım ise 7 bin lira. Kendi emeklerimizle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

  Daha sonrasında Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır'ı da yürüyüşlerine davet eden BİDOS üyeleri, dağ spor malzemelerinden baton, baf ve Türk bayrağı ile BİDOS'un ambleminin bulunduğu bir flama hediye ettiler. Bunun üzerine Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır içinde Bilecik'i anlatan çeşitli hediyeleri üyelere verdi. Daha sonra hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ziyarete son verildi.

 

 

  Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayır'ın ziyaretinden sonra Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'ı ziyarete giden BİDOS üyeleri, Bilecik İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'ı da etkinliklerine davet edip, katılacağına dair söz aldılar. Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş'a da baton, baf ve flama veren BİDOS üyeleri ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 17.02.2016 13:52
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKZiyaretüyeBidos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle