BERİL TOZLU'YU TRANSFER ETTİ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig'de mücadele eden Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü, Kayseri Atletikspor’da forma giyen Beril Tozlu’yu kadrosuna kattı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
27 Nisan 2023 Perşembe 12:21
294 Okunma
BERİL TOZLU'YU TRANSFER ETTİ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig'de mücadele eden Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü, Kayseri Atletikspor’da forma giyen Beril Tozlu’yu kadrosuna kattı.


Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig ekiplerinden Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü dış transferde 2022-2023 sezonunda Kayseri Atletikspor forma giyen Beril Tozlu’yu transfer etti. 2000 doğumlu 1.65 boyunda, 23 yaşındaki başarılı oyuncu 2023-2024 sezonu öncesi Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü forması ile mücadele edecek. Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü’nden yapılan açıklamada, “Takımımız 2000 doğumlu libero mevkiinde görev yapan Beril Tozlu ile anlaşma sağlamıştır. Sakatlıksız ve başarı sezonlara birlikte Beril Tozlu” denildi.
Öte yandan Bilecik Belediyesi Spor ve Gençlik Kulübü, Kayseri Atletikspor’dan ilk olarak Esra İnce’yi kadrosuna dahil etmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle