ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN

Bilecik 1. Amatör Lig play-off grubu 5. hafta müsabakasında Bilecikspor, ilk yarıda geriye düştüğü maçı kazanmasını bildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Nisan 2022 Pazartesi 11:57
394 Okunma
ALTIN DEĞERİNDE 3 PUAN

 Bilecik 1. Amatör Lig play-off grubu 5. hafta müsabakasında Bilecikspor, ilk yarıda geriye düştüğü maçı kazanmasını bildi.


Pazaryeri İlçe Stadı'ndan oynana Bilecik 1. Amatör Lig play-off grubu 5. hafta müsabakasında Bilecikspor, Osmaneli Gençlerbirliğispor'u 4-2 yenerek, adını finale yazdırdı. Maça iyi başlayan Bilecikspor, maçın 15. dakikasında Mehmet Yiğit'in golüyle 1-0 öne geçti. Osmaneli Gençlerbirliğispor, 32 ve 37. dakikalarda arka arkaya bulduğu gollerle durumu 2-1'e getirdi. Bu gollerden sonra Bilecikspor bulduğu pozisyonları değerlendiremezken, ilk yarının sonunda da soyunma odasına 2-1 geride girdi. İkinci yarıya oyuncu değişlikleriyle başlayan Bilecikspor, 65. dakikada bir penaltı atışı kazandı.

Topun başına geçen Ali Çukadar, topu filelere göndererek, durumu 2-2'ye getirdi. Maçın 76. dakikasında ceza sahasına gelen ortada düzgün bir kafa vuruşuyla topu filelere gönderen Ahmet Selçuk, Bilecikspor'u 3-2 öne geçirdi. Mücadelenin 85. dakikasında Salih Yıldız, Bilecikspor'un dördüncü golünü kaydetti. Bu golden sonra karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca, Bilecikspor müsabakayı 4-2 kazandı.
Bilecik 1. Amatör Lig play-off grubunun diğer maçlarında Söğütspor, Gölpazarı Belediyespor karşısında 6-0 kazanırken, 1308 Osmaneli Belediyespor ise 1299 Bilecikspor Kulübü'nü 2-0'la geçti. Bu sonuçlar sonrası grupta 13'er puanı bulunan Bilecikspor ve Söğütspor, Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonluğu için bu hafta sonu final maçında karşı karşıya gelecek.

Son Güncelleme: 18.04.2022 12:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2022-04-18 23:30:13

Bilecik söğüt maçı ne zaman saat kaçta

banner22

resim yükleresim yükle