2 TÜRKİYE FİNALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ

Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, U17 ve U15 Türkiye finallerine Osmaneli ev sahipliği yapacağı söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Mayıs 2022 Pazartesi 11:30
243 Okunma
2 TÜRKİYE FİNALİNE EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ

 Bilecik Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Nusret Tosun, U17 ve U15 Türkiye finallerine Osmaneli ev sahipliği yapacağı söyledi.


Nusret Tosun, yaptığı açıklamada, Bilecik'in Osmaneli ilçe bu yıl önemli 2 finale ev sahipliği yapacağı söyledi. Tosun, "2 Haziran perşembe günü saat 15:00'da Osmaneli İlçe Stadı'ndan U17 Türkiye Finali müsabakası olan Sakaryaspor-İnegölspor maçı oynanacak. Ertesi gün aynı saatte aynı statta bu sefer U15 Türkiye Finali müsabakası olan Bursa Yıldırım-Eskişehirspor karşılaşması oynanacak. Bu iki önemli maça ev sahipliği yapacak Osmaneli ilçemize tüm sporseverleri davet ediyor, tüm takımlara başarılar dilerim. Kazasız sakatsızlık bir final maçları olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
. 2022-05-30 22:48:11

Bozyukte futsal voleybol osmanelinde u15-17 pazaryerinde bal ligi bilecik merkezde neden hicbisey yapilmiyor ???????

Avatar
Bilecikli 2022-05-31 20:06:56

Takimi olmayan ev sahibi çok komigiz çok

banner22

resim yükleresim yükle