1969 BİLECİK SPOR KULÜBÜ TAT VERMEDİ

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
29 Ekim 2023 Pazar 18:23
280 Okunma
1969 BİLECİK SPOR KULÜBÜ TAT VERMEDİ

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Grup'ta üçüncü hafta geride kalırken ilk haftayı BAY geçen 1969 Bilecik Spor Kulübü ilk puanınla tanıştı.


1969 Bilecik Spor Kulübü, Bilecik İstasyon Sentetik Sahasında oynanan BAL 4. Grup'ta üçüncü hafta müsabakasında Afyonkarahisar temsilcisi Bolvadin Termal Spor karşısında 0-0 berabere kalarak ligde puanla tanıştı. Maça büyük taraftar desteği ile 1969 Bilecik Spor Kulübü ilk yarıda rakibine karşı fazla bir üstünlük gösteremedi.

İlk yarıda rakip takım yüzde yüz 2 pozisyonu harcarken, bir topuda direkten döndü. İlk yarı 0-0’lık skorla sonuçlanırken, maçın ikinci 45 dakikalık bölümünde karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kaldı.

Maç 0-0’lık skorla sonuçlanırken, 1969 Bilecik Spor Kulübünün taraftarı grubu olan Belekoma Tayfa Bilecik Valisi Şefik Aygöl takıma verdiği desteklerden dolayı “Kimler geldi kimle geçti, hiç biri senin kadar sevilmedi” yazılı pankart açtılar. Maç sonu iki takım arasında hafif bir gerginlik yaşanırken, taraftarlar takıma iyi bir forvet alınmasını dile getirdiler.


1969 Bilecik Spor Kulübü ligin 4’üncü haftasında deplasmanda Manisa 1965 FK. İle karşılaşacak.

Maçı Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, ASKF Başkanı Nusret Tosun, kurum ve siyasi parti temsilcileri izledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle