1969 BİLECİK SPOR KULÜBÜ BAŞKANI TURGUT ÖZEN'İN İSTİFASI

1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Turgut Özen'in şifahen istifa edip, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bildirilmediği ortağa çıktı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Temmuz 2023 Salı 12:52
506 Okunma
1969 BİLECİK SPOR KULÜBÜ BAŞKANI TURGUT ÖZEN'İN İSTİFASI

1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanı Turgut Özen'in şifahen istifa edip, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bildirilmediği ortağa çıktı.


Ocak ayında 1969 Bilecik Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Turgut Özen'in Haziran ayında istifasını açıklamasının ardından kulüp yönetimi olağan üstü kongreye kararı aldı. Geçtiğimiz Haziran ayında ilk kongreyi yapan kulüp çoğunluk sağlanamadığı için 3 Temmuz gününe ertelenmişti. Dün Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen kulüp başkanlığı için herhangi bir isim aday olmazken kulübün geleceği belirsizliği korudu. Kongreye şifahen istifa eden Başkan Turgut Özen katılmazken, kalabalık bir katılım olması halinde geleceğini iddia edildi.
Geçmiş dönem başkanlardan İsmail Cinoğlu, yaptığı konuşmada, bu şehrin takımına herkesin sahip çıkması gerektiğini, Bilecikspor’un yaşatılması ve yeni yönetimin oluşturulması için yerel idareciler devreye girmesini söyledi.
Toplantıda siyasiler ve idarecilerle görüşmelerin sonucuna göre genel kurul yapılacak ve Bilecikspor’un yeni yönetimi oluşturulmaya çalışılması kararı çıktı.


Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya; Bilecikspor’un eski başkanları İsmail Cinoğlu, Aydın Avcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu İl Temsilcisi Nusret Tosun, Bilecikspor’un eski yöneticileri ve taraftarları katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Bilecikspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2023-07-05 08:58:45

ya bu memleketin başka adamı yokmu nerde vali siyasiler bir sürü hali vakti yerinde olan adam var

banner22

resim yükleresim yükle