1. AMATÖR LİGDE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Bilecik 1. Amatör Lig'de 10'uncu hafta geride kalırken, Söğütspor ve Vitraspor'un ligde bileği henüz bükülmedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
14 Mart 2023 Salı 11:34
207 Okunma
1. AMATÖR LİGDE HAFTANIN GÖRÜNÜMÜ

Bilecik 1. Amatör Lig'de 10'uncu hafta geride kalırken, Söğütspor ve Vitraspor'un ligde bileği henüz bükülmedi.

Bilecik 1. Amatör Lig'de A ve B grubunda 10'uncu hafta geride kalırken, Söğütspor ve Vitraspor ligde 10'da 0 yaparak liderliklerini sürdürdüler. A grubu lideri Söğütspor, Bilecik Gençlerbirliği Spor deplasmanından 9-0'lık galibiyetle ayrılırken, en yakın takipçisi 1308 Osmaneli Belediyespor kendi evinde Kürespor'u 4-1 yendi. Ligdeki diğer karşılaşmalarda ise; Vezirhanspor kendi evinde 1299 Bilecik Kulübü'ne 3-2 yenilirken, Osmaneli Gençlerbirliğispor kendi evinde Gölpazarı Belediyespor'u 2-1'lik skorla geçti. B grubunda lideri Vitraspor, Pazaryerispor'u 5,0 yenerken, en yakın takipçisi Dodurgaspor ise, kendi evinde Güneşspor'u 5-0'la geçti. İçköyspor, Kurtköyspor deplasmanında 5-0'lık galibiyetle dönerken, ligden çekilen Demirköyspor ile karşılaşan Karaköyspor ise 3-0 hükmen galip sayıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatandaş 2023-03-15 00:00:11

Ne bekliyordunuzki Vitra spor ligi 5 bitirmesine rağmen yanlış statü yüzünden baldan düşürüldü bal takımı tartışılacak bir şeyi yok Söğüt spor demek para demek
inanılmaz ücretler vererek transferler yaptı aynı şekilde geçen sezonda yaptı çıktı finalde 5 tane yedi o kadar seyirciyi hayal kırıklığına uğrattı bu senede aynısı olacak amatörde başarılı olmak istiyorsan önce
alttan yetiştireceksin sogutte genç yok hehalde dışardan parayla adam getiriyorlar benim görüşüm Vitra spor ile Bilecik Spor yükselme maçı oynar.

banner22

resim yükleresim yükle