VALİNİN JESTİNE ÖĞRENCİLERDEN KAHVE DAVETİ

Ertuğrulgazi Lisesi öğrencileri, okul bahçesine asfalt isteklerini duyarsız kalmayan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'yı kahve içemeye davet etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
04 Ocak 2023 Çarşamba 12:32
193 Okunma
VALİNİN JESTİNE ÖĞRENCİLERDEN KAHVE DAVETİ

Ertuğrulgazi Lisesi öğrencileri, okul bahçesine asfalt isteklerini duyarsız kalmayan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'yı kahve içemeye davet etti.


Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi tarafından Ertuğrulgazi Lisesi bahçesinde asfaltlama çalışmaları yapılarak, öğrenciler için daha düzenli ve kullanılabilirliği yüksek alanlar oluşturuldu. Bunun üzerine öğrenciler sosyal medya üzerinden Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya'yı okula kahve içmeye davet ettiler. Vali Kızılkaya'da öğrencileri kırmayarak onlarla birlikte okulda öğle yemeği yiyerek kahve içti.
Çalışmalardan memnun olan öğrenciler, “Valimiz okulumuza geldi ve bizlerle birlikte yemek yedi. Kendimizi çok değerli hissettik. Hem bize yemekte misafir olduğu için hem de bahçemizin düzenleme çalışmaları için çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle