VALİDEN ÖZEL ZİYARET

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, +1 Mutluluk Kafe’de özel bireyler ile bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Şubat 2024 Pazartesi 12:06
95 Okunma
VALİDEN ÖZEL ZİYARET

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, +1 Mutluluk Kafe’de özel bireyler ile bir araya geldi.


 

Vali Aygöl özel bireylerin konuğu oldu. Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ü “Valim, valim” diyerek karşılayan özel bireyler, Vali Aygöl’ü çalıştıkları kafede görmekten ne kadar mutluluk duyduklarını belirterek sevinçleri gösterdiler.

“Tatlı yiyelim tatlı konuşalım” diyerek kendisine tatlı ısmarlayan özel bireylerle sohbet eden Vali Aygöl, hayat boyu kalp ve yüzlerinde taşıdıkları ‘+1’ fazladan mutluluğa ortak oldu.

Böylesine yoğun bir sevgi ile karşılaşan Vali Aygöl, ‘’Her zaman sizlerin yanında olacağım. Beni öylesine saf ve içten duygularla seven bu genç arkadaşlarımızla daha geçireceğimiz çok vakit var. Hep var olun. Dünya sizinle birlikte daha güzel, daha yaşanılabilir bir yer’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
ValiZiyaretözelBireyler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle