VALİDEN ÖNEMLİ UYARI

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, yaya geçit çizgilerinde başlatılan yenileme çalışmalarına değinerek, sürücüleri kurallara uymaya davet etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
17 Eylül 2022 Cumartesi 12:19
413 Okunma
VALİDEN ÖNEMLİ UYARI
banner15

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, yaya geçit çizgilerinde başlatılan yenileme çalışmalarına değinerek, sürücüleri kurallara uymaya davet etti.


 

Bilecik Merkez ve ilçelerdeki yaya geçit çizgilerinde yenileme çalışmaları başlatıldı. Trafikte yaya güvenliğine dikkat çekmek için yapılan ve belirginliğini kaybeden yaya çizgilerinin yenilendiğini söyleyen Vali Kızılkaya, sürücülere kurallara uymaları konusunda uyardı.


 

Sosyal trafik ve yaya güvenliği için sürücüleri kurallara uymaya davet eden Vali Kızılkaya, “Trafikte kırmızı çizgimiz önce yaya güvenliği.

Zaman içerisinde belirginliğini kaybeden ve silikleşen yaya geçidi çizgilerini yenilemek için Bilecik Merkez ve ilçelerinde seferberlik başlattık. Tüm sürücülerimizi trafik güvenliği için kurallara uymaya davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle