VALİ KIZILKAYA’NIN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARETİ DEVAM EDİYOR

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın şehit ailelerine ziyareti devam ediyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Ağustos 2022 Pazartesi 12:47
58 Okunma
VALİ KIZILKAYA’NIN ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARETİ DEVAM EDİYOR
banner15

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın şehit ailelerine ziyareti devam ediyor.


 

Gittiği bölgelerde şehit ailelerine uğramadan dönemeyen Vali Kızılkaya, her fırsatta onlara verdiği değeri samimi sohbetiyle gösteriyor. Büyük Taarruzun başlangıcı ve 1071 Malazgirt Zaferinin yıl dönümünde 1994 tarihinde Bingöl’de şehit olan Vahit Elmas'ın sene-i devriyesinde Bozüyük’teki ailesini ziyaret eden Vali Kızılkaya, tüm şehitleri rahmetle andı.

Burada da Şehit Elmas'ın ailesiyle yakından ilgilenen Vali Kızılkaya devlet kurumlarının kapısının her zaman açık olduğunu vurgulayarak kendilerine ve şehitlere minnettar olduklarını vurguladı.
Vali Kızılkaya'ya ziyaretinde eşi Nurten Kızılkaya, Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Emin Türker ve Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk eşlik etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle