VALİ KIZILKAYA SERAMİK FABRİKASININ YENİ YATIRIM SÜREÇLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, seramik sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikayı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Kasım 2022 Salı 12:26
120 Okunma
VALİ KIZILKAYA SERAMİK FABRİKASININ YENİ YATIRIM SÜREÇLERİ HAKKINDA BİLGİ ALDI

 Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, seramik sektöründe faaliyet gösteren bir fabrikayı ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.


 

Vali Kızılkaya, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve Söğüt Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer ile birlikte Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan granit ve mozaik taşlarını kapsayan ürün yelpazesi ile üretim yapan fabrikayı ziyaret etti.

Fabrika yetkilisinden üretim kapasitesi ve yeni yatırım süreçleri hakkında bilgi alan Vali Kızılkaya, üretim tesislerini gezdi.

Sanayi kuruluşlarının istihdamın yanı sıra ekonomiye de büyük katkıda bulunduğunu söyleyen Vali Kızılkaya, ''İlimiz üreten, istihdam sağlayan, ihracat yapan ve ülke ekonomisinin gelişmesine büyük katkıda bulunan önemli bir sanayi kenti. Seramik bakımından önemli bir konumda. İstihdam sağlayan ve üretim yapan iş arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kolaylıklar diliyorum'' dedi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Yıldırım 2022-11-29 18:25:52

Siyasi parti il başkanının ne faydası varki neden obur Siyasi parti il başkanları yok

banner22

resim yükleresim yükle