VALİ KIZILKAYA, MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ÇINAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Aralık 2022 Cuma 12:06
19 Okunma
VALİ KIZILKAYA, MUHTARLAR DERNEĞİ BAŞKANI ÇINAR İLE BİR ARAYA GELDİ
banner15

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ile bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi aldı.


 

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı ve Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı olan İlhami Çınar’ı ziyaret etti. Ziyarette yaptığı açıklamada muhtarların önemli bir kamu görevini yürüttüğünü belirten Vali Kızılkaya, “Vatandaşlarımıza hizmet etmek için yoğun çaba sarf eden muhtarlarımıza kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Muhtarlarımız devletle vatandaş arasında köprü vazifesi görmektedir. Kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesi noktasında önemli görevler üstlenen muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çınar, Vali Kızılkaya’ya teşekkür ederek, dernek olarak yürütmüş oldukları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Son Güncelleme: 16.12.2022 15:45
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERZiyaretMuhtar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle