VALİ KIZILKAYA KYK YURTLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Bilecik’te bulunan KYK yurtlarını incelemelerde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
01 Ekim 2022 Cumartesi 13:14
41 Okunma
VALİ KIZILKAYA KYK YURTLARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU
banner15

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Bilecik’te bulunan KYK yurtlarıincelemelerde bulundu.


 

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nin yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan KYK yurtlarında incelemelerde bulundu.

Bilecik Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’den müdürlüğün çalışmaları, personel durumu, yurtların fiziki durumu, öğrenci sayısı ve kapasitesi gibi konularda brifing alan Vali Kızılkaya yurtlarda incelemelerde bulundu.


 

KYK öğrenci yurtlarında bulunan öğrenci odaları, kütüphane, kafeterya, yemekhane ve sosyal alanlarda incelemelerde bulunan Vali Kızılkaya, yürütülen çalışmaları yerinde takip ederek İl Müdürü Özdemir ve yurt müdürlerinden bilgiler aldı.


 

Amaçlarının öğrencilere güvenli ve huzurlu bir yaşam alanı sağlamak olduğunu vurgulayan Vali Kızılkaya, tüm yurt çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, üniversitede okuyacak öğrencilere başarılar diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle