VALİ KIZILKAYA'DAN UYARI

Bilecik’te kaya düşmesi ve heyelan riskine karşı çalışmalar yürütülüyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
20 Aralık 2022 Salı 11:14
177 Okunma
VALİ KIZILKAYA'DAN UYARI

Bilecik’te kaya düşmesi ve heyelan riskine karşı çalışmalar yürütülüyor.


 

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Gülümbe rampalarında yola kaya düşmesi ve heyelan riskine karşı yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Bilecik Karayolları Müdürlüğü ile Bilecik İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), sarp kayalık ve engebeli arazi şartları nedeniyle can ve mal kaybına neden olan kaya düşmeleri ve heyelanlara karşı çalışma yürüterek, riskli alanlarda kaya ıslah çalışmaları yapıyor.

Vali Kızılkaya, Bilecik AFAD Müdürü Mehmet Hayri Demirel ile çalışma alanında görüşerek yapılan proje hakkında bilgi aldı.


 

Çalışma yapılacak bölgede özellikle sürücülerin dikkatli olmasını söyleyen Vali Kızılkaya, çalışmaların 2023 yılı içerisinde de devam edeceğini belirterek, riskleri en aza indireceklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle