VALİ KIZILKAYA'DAN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 1992 yılında vatani görevini yaparken Hakkari Çukurca’da terör örgütünün saldırısında şehit düşen Vedat Dur’un ailesini ziyaret etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Ağustos 2022 Salı 15:17
37 Okunma
VALİ KIZILKAYA'DAN ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 1992 yılında vatani görevini yaparken Hakkari Çukurca’da terör örgütünün saldırısında şehit düşen Vedat Dur’un ailesini ziyaret etti.


Şehidin Bozüyük’te yaşayan annesi Fatma Dur, kardeşleri Sedat Dur, Murat Dur ve Hatice Gün ile bir araya gelen Vali Kızılkaya, aileyle sohbet edip hatırlarını sordu.

Şehit Vedat Dur’u, şahadetinin yıl dönümünde rahmetle anan Vali Kızılkaya, “Vatanı yaşatmak için canlarını feda eden şehitlerimize olan borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Onlardan bizlere kalan iki emanet var. Biri kutsal vatanımız diğeri şehitlerimizin baş tacı aileleridir.

İkisi de bizlerin en önemli değerleridir. Vatan için evladını toprağa veren fedakâr ailelerimizin hakkını ne yapsak ödeyemeyiz" dedi.
Şehit ailesi, Vali Kızılkaya’ya ziyaretten ötürü teşekkür etti. Ziyaret tüm şehitlerin ruhuna dua edilmesiyle son buldu.

Son Güncelleme: 30.08.2022 15:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle