VALİ KIZILKAYA, ÇOCUKLARLA BİRLİKTE ÇİZGİ FİLM GÖSTERİSİNE KATILDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Elbistan’da çocuklar için düzenlenen ‘Rafadan Tayfa’ çizgi filminin gösterisine katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
24 Nisan 2023 Pazartesi 14:18
22 Okunma
VALİ KIZILKAYA, ÇOCUKLARLA BİRLİKTE ÇİZGİ FİLM GÖSTERİSİNE KATILDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Elbistan’da çocuklar için düzenlenen ‘Rafadan Tayfa’ çizgi filminin gösterisine katıldı.


Animasyon denince akla gelen ilk isimlerden olan Rafadan Tayfa’nın kahramanları Elbistan’da depremzede çocuklar ile buluştu.

Hem konser hem de tiyatro şeklinde gerçekleşen gösteriye bölgede koordinatör vali olarak görev yapan Vali Kızılkaya ile Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’ de katılarak çocukların bayramını kutladı.

Vali Kızılkaya, “Elbistan’da bu bayram RafadanTayfa , çocuklarımızın neşesine neşe kattı. Böylesine enerjisi yüksek, eğlence dolu bir atmosferde çocuklarımızın mutluluklarına ortak olduk. Onların mutluluğu her şeye değer” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle