VALİ AYGÖL'DEN KURUMLARA YAKIN TAKİP

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kurumları dolaşarak işleyişler hakkında bilgi aldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Ekim 2023 Çarşamba 12:10
105 Okunma
VALİ AYGÖL'DEN KURUMLARA YAKIN TAKİP

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, kurumları dolaşarak işleyişler hakkında bilgi aldı.


Vali Aygöl ilk olarak İl Göç İdaresi Müdürlüğü’nde yaptığı incelemeler ile Bilecik’te göç durumunun kontrolünü gerçekleştirerek ,şehirde bulunan nüfusu inceledi. Ardından Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nda Bilecik için yapılan projeleri gözden geçirdi. Son olarak İl Sivil Toplum İlişkiler Müdürlüğü’nde bulunan Vali Aygöl, Bilecik’te yürütülen sivil toplum kuruluşlarının yönetimini inceledi. İyi bir yönetimde olup, topluma yarar sağlaması gerektiğini belirtti.
Yapılan ziyaretler sonucu bir değerlendirme yapan Vali Aygöl, ‘’Burada bulunan kurum ve kuruluşları bizzat yakından ziyaret edip işleyişleri hakkında bilgi almak istedim. Hizmet vermek ve bunu en doğru şekilde yönetebilmek en önemli olanıdır. Bilecik için doğru adımlar atılması her zaman önceliğimizdir’’ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
ValiKurumlarYakınTAKİP
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle