VALİ AÇIKLADI, 180 MİLYON

Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi KÖYDES ve yeni altyapı yatırımlarıyla 2022 yılında 180 milyon TL tutarında 177 projeyi hayata geçirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
29 Aralık 2022 Perşembe 11:11
108 Okunma
VALİ AÇIKLADI, 180 MİLYON
banner15

 Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi KÖYDES ve yeni altyapı yatırımlarıyla 2022 yılında 180 milyon TL tutarında 177 projeyi hayata geçirdi.


 

Bilecik merkez ve ilçe köylerinde yoğun bir çalışma yürüten il özel idaresi ekipleri 2022 yılı boyunca 152 milyon TL tutarında 104 kilometre asfalt yolu vatandaşların hizmetine sundu. Ayrıca susuz köy kalmaması için yürütülen çalışmalarda 28 milyon TL maliyetli 130 proje hayata geçirilerek köylerdeki su hatları ve su depoları yenilendi. 2022 yılının verimli geçtiğini vurgulayan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya yaptığı açıklamada; “Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi yürüttüğü çalışmalarla Bilecik’imizde büyük bir ihtiyacı karşılayarak ciddi yatırımlara imza atmıştır. Kırsal alandaki altyapı hizmetlerini güçlendiren KÖYDES Projeleriyle ve yeni yatırımlarla Bilecik’imiz gelişmeye devam ediyor. Bir yandan yapılan yollarla hemşehrilerimize asfaltın konforunu yaşatırken diğer yandan temiz ve sağlıklı suyun ulaşmadığı köy kalmaması için yeni su depolarını ve su hatlarını memleketimize kazandırdık. Bilecik Valiliği olarak geleceğimizin ihtiyaçlarını karşılayacak adımları memleketimizin her karış toprağında atmaya devam edeceğiz. Bu çalışmaların ortaya çıkmasında emeği geçen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı’yı ve İl Özel İdaresi ekiplerini tebrik ediyor, tüm bu yatırımların hayat bulmasında desteklerini esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz’a ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle