TAYİNİ ÇIKANLAR BİLECİK'E VEDA ETTİ

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile başka il ve ilçelere atamaları yapılan kaymakamlar için Bilecik Valiliği tarafından veda buluşması düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Ağustos 2022 Perşembe 10:58
467 Okunma
TAYİNİ ÇIKANLAR BİLECİK'E VEDA ETTİ

Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile başka il ve ilçelere atamaları yapılan kaymakamlar için Bilecik Valiliği tarafından veda buluşması düzenlendi.


 

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya koordinatörlüğünde düzenlenen programa, atamaları çıkan Gölpazarı Kaymakamı Efecan Şahin, Yenipazar Kaymakamı Emre Özefenin yanı sıra vali yardımcıları ve diğer ilçe kaymakamları katıldı.

Polisevinde düzenlenen program Vali Kızılkaya, görev yerleri değişen kaymakamlara Bilecik'te yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ederek, bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.


Samimi bir ortamda geçen veda gecesinde tayini kaymakamlara Vali Kızılkaya tarafından belge verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle