TARIMSAL ÜRETİMİN ARTTIRILMASI HEDEFLENİYOR

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesinde çiftçilerin hizmetine sunulan "Toprak Analiz Laboratuvarı" ile tarımsal üretimin arttırılması hedefleniyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Mayıs 2022 Perşembe 14:09
30 Okunma
TARIMSAL ÜRETİMİN ARTTIRILMASI HEDEFLENİYOR
banner15

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi bünyesinde çiftçilerin hizmetine sunulan "Toprak Analiz Laboratuvarı" ile tarımsal üretimin arttırılması hedefleniyor.


Toprakta bulunan faydalı bitki besin elementinin düzeylerini ve toprakta yetiştirilecek bitkilerin ihtiyacı olan gübrenin miktar veya cinsini belirlemeyi sağlayacak olan analiz laboratuvarının açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılışa Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir, ilgili kurum müdürleri ve davetliler katıldı. 

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, görevlilerden laboratuvar hakkında bilgi aldı. Görevliler ise açılan laboratuvar ile birlikte tarımsal üretimin artmasını hedeflediklerini belirtti. Açılış töreni, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle