TAM TAMINA 50 OKUL

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 25 milyon TL bütçe ile kentte toplam 50 okulda güçlendirme ve onarım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Ağustos 2022 Cuma 11:17
6736 Okunma
TAM TAMINA 50 OKUL
banner15

 Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 25 milyon TL bütçe ile kentte toplam 50 okulda güçlendirme ve onarım çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.


Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol ve ilgili kurum müdürleri ile İl Eğitim Yatırımları Değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantının ardından sahaya inen Vali Kızılkaya, onarım ve güçlendirme çalışmaları yürütülen okulları yerinde inceledi.


Öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için çalışmalara başladıklarını ve sürecin sağlıklı bir şekilde tamamlanması için gerekli takibi yaptıklarını belirten Vali Kızılkaya, "Bilecik Merkez’de ve ilçelerimizde; ‘Çevre Dostu Bin Okul Projesi’ ile 7, ‘10 Bin Okul İyileştirme Projesi’ ile 17 okul ve bunlara ek 26 okul onarımıyla birlikte il genelinde toplamda 50 okulda iyileştirme ve onarım çalışması yürütülmektedir.

Yaklaşık 25 Milyon TL bütçeyle yürütülen çalışmaları sürekli sahada ve masa üstünde takip ederek eğitim ve öğretim dönemi başlayana kadar bitirilmesi için gerekli talimatları vermiş bulunuyoruz. Eğitim ve öğretime verdiği önem ve bizlere sağladığı desteklerden ötürü başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer’e şükranlarımı sunuyorum” diyerek yapılan yatırımların Bilecik'e hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hazatkurt 2022-08-19 23:44:34

Yeni ilkokula ihtiyaç var.10 yıldır söylüypruz

banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle