SU VE ALT YAPI SORUNLARI EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEK

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, köy muhtarlarının ilettiği su ve alt yapı sorunlarının kısa sürede çözüleceğini ifade etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Eylül 2023 Salı 11:24
79 Okunma
SU VE ALT YAPI SORUNLARI EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEK

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, köy muhtarlarının ilettiği su ve alt yapı sorunlarının kısa sürede çözüleceğini ifade etti.


 

Bilecik Valiliğinde gerçekleşen toplantıya Vali Şefik Aygöl, Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, vali yardımcıları ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantıda köylerde bulunan yetersizlikler, bir süredir yaşanan su sorunları, köy yolları gibi halkın şikayetçi olduğu konular ele alındı.

Toplantıda yapılması gereken projeler hakkında konuşuldu. En etkili ve en hızlı şekilde mağduriyet yaşatmadan hayata geçilecek projeler belirlendi. Temel bir sorun oluşturan su sıkıntısını en kısa sürede alt yapımların denetlenmesiyle çözüleceği belirtildi.

Son zamanlarda İl Özel İdare ile köy yolları ve su sıkıntısı çeken köylerin altyapılarının yenilendiğini ve bunun devam edeceği kaydedildi. Ardından Vali Aygöl muhtarlar ile yapılan toplantıya katılım göstererek projeler hakkında bilgi verdi. Hem muhtarlardan sorunları dinleyen Vali Aygöl, "Huzurlu şehir Bilecik için ayak basmadık yer bırakmayacağız. Hepimizin yaşadığı bizlere emanet edilen bu topraklara hizmet etmeye devam ediyoruz. Köylerimizin yaşadığı sorunları tek tek en kısa sürede çözmek için muhtarlarımız ile görüştüm. Hem onlardan dinledim hem onlara anlattım. Yapılan çalışmaları yakından takip edeceğim" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle