SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirilecek.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
13 Mayıs 2023 Cumartesi 11:42
42 Okunma
SEÇİM GÜVENLİĞİ TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİ

14 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili ‘Seçim Güvenliği’ toplantısı Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleşti.


Seçim sürecinin il genelinde güvenli ve huzurlu bir şekilde geçmesi amacıyla toplantıyı gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Kızılkaya, "Seçim sürecinin Bilecik genelinde huzur ve güvenlik içerisinde geçmesi en büyük gayemiz. Hepimiz bu sürecin ilimizde güven içinde geçmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizim görevimiz vatandaşımızın özgür iradesini sağlıklı bir şekilde, herhangi bir aksiliğe, eksikliğe, güvenlik zafiyetine meydan vermeden sandığa yansıtabileceği ortamı sağlamaktır" dedi.
Seçim süreci boyunca yapılacak olan tanıtım faaliyetleri, toplantı ve miting şartları, yazılı, sözel ve görsel tanıtım şartları, seçim bürolarının güvenliği, seçim araçlarının güvenliği gibi konular görüşülen toplantıya Kaymakamlar ve ilgili kurum amirleri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle