SANAYİ VE TİCARET KURULUŞLARINDAN EĞİTİME DESTEK

Bilecik Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile kentte faaliyet gösteren sanayi ve ticaret kuruluşları arasında 'İş Birliği ve Sosyal Sorumluluk Projesi Kardeş Okul Protokolü' imzalandı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
12 Ocak 2023 Perşembe 11:42
29 Okunma
SANAYİ VE TİCARET KURULUŞLARINDAN EĞİTİME DESTEK
banner15

Bilecik Valiliği koordinasyonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile kentte faaliyet gösteren sanayi ve ticaret kuruluşları arasında 'İş Birliği ve Sosyal Sorumluluk Projesi Kardeş Okul Protokolü' imzalandı.


Protokol çerçevesinde yaklaşık 40 sanayi ve ticaret kuruluşu Bilecik’in farklı bölgelerindeki okullarla eşleşerek okulların ihtiyaç duyduğu noktalarda okullara destek olacak. “Kardeş Okul" projesi ile ilgili söz alan iş insanları, “Sanayi ve ticaret kuruluşları olarak Bilecik ve bölgesine hizmet sunmaktayız. Bununla beraber gelişmenin ve kalkınmanın yolunun eğitimden geçtiğini biliyoruz. Şehrimizin ve bölgemizin ihtiyaçlarının giderilmesinde bizlere böyle bir fırsat verildiği için bizler de çok mutlu olduk. Şehrimizin eğitim adına her zaman yanındayız” şeklinde düşüncelerini iletti.


Bilecik İl Mili Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, konuyla ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi: “Bilecik’te eğitim ihtiyaçlarının giderilmesinde katkılarını sunan iş insanlarımıza öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle