SALON BOŞ KALDI

Bilecik’te, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ortaklığında ‘Bilecik Doğa Sporları ve Turizm Çalıştayı’ düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Aralık 2022 Çarşamba 10:54
646 Okunma
SALON BOŞ KALDI

Bilecik’te, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ortaklığında ‘Bilecik Doğa Sporları ve Turizm Çalıştayı’ düzenlendi.


 

Çalıştaya Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Bilecik İl Kültür ve Turizm Müdürü Serkan Bircan, BEBKA Bilecik Koordinatörü Banu Çiçek Güngördü ve ilgili kurum amirleri ve personelleri katılım gösterdi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen çalıştayda, doğa sporlarına ilişkin çeşitli başlıklarda oturumlar gerçekleştirildi.


Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, burada yaptığı konuşmada, çalıştayda aktarılacak bilgilerin pek çok kişiye ilham kaynağı olacağını ve böylece yeni fikirlerin ortaya çıkacağını belirtti. Çalıştayda konuşmacılar sunumlarını gerçekleştirdikten sonra görüş ve önerilerde bulunuldu.
Konuşmacılara Müdür Bircan ve Koordinatör Güngördü tarafından her birine plaket ve hediyeler takdim edilmesiyle çalıştay sona erdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bileciksporlu 2022-12-21 12:21:12

Bilecikspor, Bilecik kentinin en büyük markasıdır. Acilen herkesin uykudan uyanıp sahip çıkması gerekiyor.

banner22

resim yükleresim yükle