SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA İFTAR YAPTI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Nisan 2022 Perşembe 11:50
119 Okunma
SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA İFTAR YAPTI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık çalışanlarıyla iftarda bir araya geldi.


Hastane yemekhanesinde sağlık çalışanlarıyla orucunu açan Vali Kızılkaya, sağlık çalışanlarına misafirperverlikleri için teşekkür ederek, “Milletimize sunulan en önemli hizmetlerin başında şüphesiz sağlık hizmeti gelmektedir. Bu kutsal görevi de büyük bir onurla sizler yerine getiriyorsunuz. Başta pandemi olmak üzere her daim fedakarlık ve özveriyle görevleri yerine getiren sağlık çalışanlarımıza tebrik ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.


İftarın ardından hastanede tedavi gören hastaları ziyaret eden Vali Kızılkaya, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hayırlı ramazanlar diledi.


Hastanede tedavi gören vatandaşlardan Mahmut Demir, aldığı sağlık hizmetinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Allah devletimize zeval vermesin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle