OSMANELİ’NİN YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Osmaneli’nde yürütülen çalışmaları incelemek üzere bir takım ziyaretlerde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Ocak 2023 Pazartesi 11:25
31 Okunma
OSMANELİ’NİN YATIRIMLARINI İNCELEDİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Osmaneli’nde yürütülen çalışmaları incelemek üzere bir takım ziyaretlerde bulundu.


Anaokulu, ilkokul ve ortaokul çağındaki farklı yaş gruplarındaki çocukların alanında uzman eğitmenler, akademisyenler eşliğinde erken yaşta bilim, sanat, edebiyat ve felsefe ile buluşturulması hedeflendiği Çocuk Akademisi’nde incelemeler yapan Vali Kızılkaya, yetkililerden bilgi aldı. Proje tamamlandığında çocukların akademik bilgi edineceği ve becerilerini geliştireceği güzel bir uygulama alanı olacağını söyleyen Vali Kızılkaya, hayırlı olması temennisinde bulundu.


Daha sonrasında Osmaneli Belediyesi’nin gerçekleştirmiş olduğu BEBKA destekli ‘Modern Fide Yetiştiricilik Sera’sına giderek incelemelerde bulunan Vali Kızılkaya, tesisin Bilecik’in ve bölgenin ihtiyacına cevap vereceğini, üreticilere Bilecik’te yetişen fidelerin dağıtılacağını söyledi.


Vali Kızılkaya’ya ziyaretleri sırasında, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Beydemir eşlik etti.

Son Güncelleme: 02.01.2023 11:27
Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERInceleme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle