LAVANTA BAHÇESİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER

Bilecik Valiliği Lila Lavanta Bahçesi’nde düzenlenen programda huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
30 Temmuz 2022 Cumartesi 12:39
142 Okunma
LAVANTA BAHÇESİNDE DOYASIYA EĞLENDİLER
banner15

Bilecik Valiliği Lila Lavanta Bahçesi’nde düzenlenen programda huzurevi sakinleri doyasıya eğlendi.


Bilecik Valiliği’nce düzenlenen programda huzurevi sakinleri, lavanta bahçesinde keyifli dakikalar geçirdi. İkramların tadına bakarak çalan müziğe eşlik eden yaşlılar daha sonra lavanta bahçesini gezerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yaşlılara gezilerinde eşlik eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya, huzurevinde konaklayan büyüklerin her zaman baş tacı olduğunu belirtti. Vali Kızılkaya, “Büyüklerimizle buluşarak hatırlarını sormak bizlerin manevi olarak en önemli görevlerinden biridir.

Büyüğüne saygıyı ve sevgiyi benimseyen bir kültürümüz var. Bugün de huzurevi sakinlerimizle bir araya gelerek sohbetlerine ve mutluluklarına ortak olduk.

Gözlerindeki o neşeyi görmek bizleri sevindirdi. Bulunduğumuz ortam itibariyle de onlara farklı bir anı yaşatmak istedik. Rabbim hepsine uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle