KYK YURTLARINDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI

Bilecik’te Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) öğrenci yurtlarında 'Çök, kapan, tutun' tatbikatı gerçekleşti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
11 Kasım 2022 Cuma 11:42
33 Okunma
KYK YURTLARINDA DEPREM TATBİKATI YAPILDI
banner15

Bilecik’te Kredi Yurtlar Kurumu (KYK)  öğrenci yurtlarında 'Çök, kapan, tutun' tatbikatı gerçekleşti.  


 

Bilecik’te Gençlik ve Spor il Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda deprem tatbikatı gerçekleştirildi. Binlerce öğrenci aynı anda deprem tatbikatına katıldı.


 

İkaz sireninin çalmasıyla birlikte yurttaki öğrenciler çök, kapan ve tutun hareketini yaptı. İkinci ikaz sireniyle birlikte ise öğrenciler bu kez yurtları tahliye etti.

'Tatbikatlar yılı' olarak ilan edilen 2022 senesinde deprem ve yangın gibi afetlere hazır olmak amaçlı yapılan bu tatbikatlarda, öğrenciler olası afetlere karşı ne yapması gerektiği konularında da bilgilendiriliyor.


 

Öte yandan düzenlenen tatbikatlara Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya ve eşi Nurten Kızılkaya’da katılarak tatbikat sonrasında öğrencilerle afetler ve tatbikatlar hakkında sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle