KUTSAL GÖREV İFA EDEN JANDARMA’YA TEŞEKKÜR

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 183’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir araya geldiği İl Jandarma Komutanlığı Teşkilatı personeline, kutsal görevi ifa ettikleri için teşekkür etti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Haziran 2022 Çarşamba 14:21
126 Okunma
KUTSAL GÖREV İFA EDEN JANDARMA’YA TEŞEKKÜR

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, 183’üncü kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir araya geldiği İl Jandarma Komutanlığı Teşkilatı personeline, kutsal görevi ifa ettikleri için teşekkür etti.


Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, kuruluşundan bu yana terörle mücadele eden, birçok alanda devletin bütünlüğü, milletin can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden fedakârca çalışan jandarma teşkilatı mensuplarıyla bir araya geldi.

Ziyarette Bilecik İl Jandarma Eğitim Komutanı Tuğgeneral Vedat Çolak, İl Jandarma Komutanı Albay Muzaffer Sandal ve askeri erkânı yer aldı.


Bilecik Valisi Kızılkaya, şehit olmuş jandarma personeline Allah’tan rahmet ve bu kutsal görevi ifa eden jandarma personeline de teşekkür ederek, 183’üncü kuruluş yıl dönümlerini kutladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
askeri memur 2022-06-15 23:10:02

jandarmada sadece rutbelilermi var memurlar yokmu .Bende bir memur olarak bu yaklaşım hiç hoşuma gitmedi kınıyorum.

Avatar
bilecik 2022-06-15 23:13:01

sayın Komutanlarım neden çicek alıp Vali beyi ziyaret ederler.Vali beyler sayın Kotutanımı ziyaret edip Jandarma gününü kutlamasını isterdim.

banner22

resim yükleresim yükle