İSTİHDAM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 Yılı Olağan Toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Temmuz 2022 Perşembe 12:31
75 Okunma
İSTİHDAM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
banner15

Bilecik İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2022 Yılı Olağan Toplantısı, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında gerçekleştirildi.


Bilecik işgücünün istihdam edilebilirliğini artırmaya yönelik olarak aktif işgücü programlarını uygulamak amacıyla olağan olarak toplanan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı valilik binası toplantı salonunda, Vali Dr. Kemal Kızılkaya başkanlığında kurul üyesi kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla düzenlendi.Bir önceki toplantıda alınan kararlar ve yapılan çalışmaların değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda Çalışma ve İş Kurumu tarafından sağlanan iş gücü ve istihdam verileri kurul üyeleriyle paylaşıldı. Vali Kızılkaya, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısının hayırlı olması temennisinde bulundu.
Gerçekleştirilen toplantıya Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ve kurum müdürleri katıldı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERIstihdam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle