İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR

Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ekipleri için kış sezonuna hazırlık programı düzenlendi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
28 Aralık 2023 Perşembe 12:48
37 Okunma
İL ÖZEL İDARESİ KIŞA HAZIR

Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi ekipleri için kış sezonuna hazırlık programı düzenlendi.


 

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, İl Özel İdare Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, il genel meclis üyeleri ve ekiplerin katılımıyla ‘İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünde Kış Sezonu Açılış Programı’ düzenlendi.


Açılış programında vatandaşların 7/24 yanında olduklarını ve olmaya devam edeceklerini belirten Vali Aygöl, ‘’Yaz döneminde gerek yol gerekse su çalışmalarımız ve köylerimizin diğer ihtiyaçları için etkili bir çalışma ile vatandaşlarımızın yanında olduk. Kış dönemi içinde aynı şekilde köylerimizin ihtiyaçları için hazırız bu anlamda bütün ekiplerimizin emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayaklarına taş değmesin inşallah’’ ifadelerine yer verdi.
244 köy bin 906 kilometre yol ağının tamamında etkili olabilecek kış şartlarına İl Özel İdaresi hazır olduğunu belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle