İKİNCİ BİR EMRE KADAE YASAKLANDI

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 2. Bölge Müdürlüğüne bağlı Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan’nın yaptığı açıklamaya göre ikinci bir duyuruya kadar kara avcılığı yasaklandığını söyledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
18 Şubat 2023 Cumartesi 11:36
1610 Okunma
İKİNCİ BİR EMRE KADAE YASAKLANDI

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) 2. Bölge Müdürlüğüne bağlı Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan’nın yaptığı açıklamaya göre ikinci bir duyuruya kadar kara avcılığı yasaklandığını söyledi.


DKMP Bilecik Şube Müdürü Nezir Ayhan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ülkemizde yaşanan deprem felaketinden ötürü yaban hayatı ve yaşam alanlarında olumsuzlukların meydana geldi. Ülkemizin en önemli doğal kaynaklarından olan av ve yaban hayatının korunması maksadıyla, 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanunu’nun 5 ve 12’nci maddesi gereği, 14 Şubat 2023 tarihinden itibaren ikinci bir duyuruya kadar kara avcılığı ülke genelinde durdurulmuştur” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
BİLECİKHABERYasakAv
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle