İÇME VE KULLANMA SUYU YÖNERGESİYLE ALAKALI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından, Bozüyük ilçesinde köy içme suyu ve kullanma suyu tesisleri işletme, bakım onarım yönergesiyle alakalı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ocak 2022 Çarşamba 14:30
80 Okunma
İÇME VE KULLANMA SUYU YÖNERGESİYLE ALAKALI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından, Bozüyük ilçesinde köy içme suyu ve kullanma suyu tesisleri işletme, bakım onarım yönergesiyle alakalı bilgilendirme toplantısı yapıldı.


Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda düzenlenen toplantıya, ilçeye bağlı köy muhtarlarının yanı sıra İl Özel İdaresi Su ve Kanal Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri ile İlçe Özel İdare Müdürü Nazmi Kuru katıldı.

Toplantıda köy içme ve kullanma suyu tesislerinin yapılış amacına uygun olarak işletimi, bakımı ve onarımının yapılmasıyla ilgili olarak yönerge içeriği ile alakalı köy muhtarları bilgilendirildi. Köy muhtarlarının görüşleri alınarak 2022 yılı içme suyu taban fiyat ücret tarifesi belirlenerek yürürlüğe konulmasına karar verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle