HÜKÜMET BİNASI PROJESİNİ İNCELEDİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, bir takım incelemelerde ve temaslarda bulunmak için Pazaryeri ziyaretinde "Hükümet Binası” projesini inceledi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
05 Ocak 2023 Perşembe 10:57
174 Okunma
HÜKÜMET BİNASI PROJESİNİ İNCELEDİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, bir takım incelemelerde ve temaslarda bulunmak için Pazaryeri ziyaretinde "Hükümet Binası” projesini inceledi.


Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ilk olarak Pazaryerili vatandaşlar ve esnafla bir araya gelerek, teker teker sohbet ettikten sonra esnaflara hayırlı kazançlar temennisinde bulundu. Ardından Pazaryeri’nde yeni yapılacak olan "Hükümet Binası” projesini inceleyerek arazi üzerinde inceleme yapan Vali Kızılkaya, detaylar hakkında bilgi alarak talimatlarda bulundu.

Daha sonra ilçede faaliyet gösteren Halk Eğitim Merkezini ziyaret ederek kursiyer ve eğitimcilerle bir araya gelen Vali Kızılkaya, “Pazaryerili vatandaşlarımızın becerikliliği devletimizin sunduğu imkanlarla buluşunca ortaya çıkan işler çok güzel” ifadelerini kullandı.


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Pazaryeri ilçesinde yapımı devam eden spor salonu ve kapalı yüzme havuzu yatırımlarını incelemede bulunmak üzere inşaat alanına giden Vali Kızılkaya, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Oluşturulacak yeni spor alanlarıyla vatandaşların sosyal ihtiyaçları karşılanmasının yanı sıra bir yandan da sporla büyüyen yeni nesiller yetişeceğini belirterek projenin hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyaret sonunda GSB Yurdu öğrencilerinin akşam yemeğine misafir olan Vali Kızılkaya, sohbet ederek güzel vakit geçirdi.Vali Kızılkaya’nın ziyaretleri sırasında, Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin eşlik etti.


Başkan Tekin, ilçeye ziyaretlerinden desteklerinden dolayı Vali Kızılkaya’ya teşekkürlerini ve şükranlarını sundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle