HALKIN ADAMI

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Pazaryeri ilçesinde bir takım temaslarda bulunarak vatandaşlarla görüştü.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Ekim 2023 Perşembe 11:37
238 Okunma
HALKIN ADAMI

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Pazaryeri ilçesinde bir takım temaslarda bulunarak vatandaşlarla görüştü.


İlk olarak Pazaryeri Hükümet Konağı’na giden Vali Aygöl, Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman’dan ilçenin genel durumu ve ilçede devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Vali Aygöl ardından Pazaryeri Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Zekiye Tekin ile bir araya geldi.


Pazaryeri ilçesindeki temaslarına esnaf ziyaretleriyle devam eden Vali Aygöl, kahvehanede vatandaşlar ile sohbet etti, tavla oynadı. Kara Mustafa Paşa Camii restorasyonu ve Pazaryeri Yeni Hükümet Binası inşaatını yerinde inceledi. Pazaryeri Kültür Merkezinde, ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Vali Şefik Aygöl, muhtarlık kurumunun önemini vurgulayarak, “Demokrasimizin temel taşı olan muhtarlarımız, halkın gözünde devleti, devletin nazarında da halkı temsil etmektedir. Birlikte güzel işler başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
ValiZiyaretTavlaOynadı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle