ELBİSTAN’DA NORMALLEŞME ÇALIŞMALARI İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Elbistan’daki bir işyerlerinin açılış törenine katılarak kurdele kesti.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
07 Nisan 2023 Cuma 12:16
26 Okunma
ELBİSTAN’DA NORMALLEŞME ÇALIŞMALARI İÇİN İLK ADIMLAR ATILDI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya Elbistan’daki bir işyerlerinin açılış törenine katılarak kurdele kesti.


Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya koordinatör vali olarak görev aldığı Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde depremden dolayı kapanan işyerlerinin açılış törenine katılarak kurdele kesti.

Ardından ilçedeki Kayseri Konteyner Çarşısı esnafı ve vatandaşlar ile buluşan Vali Kızılkaya, “Elbistan’da depremden etkilenerek kapanan iş yerleri birer birer açılıyor. Bir mağazamız daha kapılarını halkımıza açtı. Elbistan’da her geçen gün hayat normale dönüyor. Depremde işyerleri zarar gören ve konteyner çarşıda dükkânlarını açarak hizmet vermeye devam eden esnafımızı ve hemşerilerimizi de ziyaret ettik, hayırlı işler diledik. Esnafımız ayağa kalktıkça Elbistan iyileşiyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle