DÜZENSİZ GÖÇMEN AKIMI İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya , Göç İdaresi Başkanlığı’nın düzenlediği ve 7 il valisinin bulunduğu 10. Bölge Düzensiz Göç İle Mücadele Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
26 Mayıs 2022 Perşembe 12:33
80 Okunma
DÜZENSİZ GÖÇMEN AKIMI İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya , Göç İdaresi Başkanlığı’nın düzenlediği ve 7 il valisinin bulunduğu 10. Bölge Düzensiz Göç İle Mücadele Koordinasyon Toplantısı’na katıldı.


Düzensiz göçle daha etkin mücadele edilmesi amacıyla Bilecik’in de içinde bulunduğu, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Kocaeli, Kütahya, Sakarya ve Yalova İlleri İle 10. Bölge Düzensiz Göçle Mücadele Koordinasyon Toplantısı Bursa’da gerçekleştirildi.

Bursa Valisi Yakup Canbolat'ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya ve diğer illerin valileri katıldı. Toplantıda il sınırlarında yaşanan düzensiz göç ve göçmen olaylarının güncel durumu, alınan önlemler, yapılan çalışmalar ile istatistiki bilgiler paylaşılarak, istişareler yapıldı.
Toplantısı, düzensiz göçmen akımı hakkında görüş ve çözüm önerilerinin görüşülmesinin ardından son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle