DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, ziyaret ettiği Dodurga beldesindeki İntikam Tepe Şehitliği’nde duygu dolu anlar yaşadı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Mart 2022 Cuma 11:10
276 Okunma
DUYGU DOLU ANLAR YAŞADI

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, ziyaret ettiği Dodurga beldesindeki İntikam Tepe Şehitliği’nde duygu dolu anlar yaşadı.  


  Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bozüyük’ün Dodurga Beldesi’nde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi. Vali Kızılkaya ilk olarak Dodurga Beldesi Belediye Başkanı Selim Tuna ile bir araya gelerek yürütülen faaliyetlerle ilgili brifing aldı.

Daha sonra beldede yapımı tamamlanan kültür merkezi ve spor salonunda incelemelerde bulunan Vali Kızılkaya, halk buluşmaları kapsamında Dodurgalı vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Vali Kızılkaya, misafirperverlikleri için teşekkür ederek vatandaşların yanından ayrıldı.


  Vali Kızılkaya’nın Dodurga temaslarında son durağı Karaağaç Köyü’nde bulunan İntikam Tepe Şehitliği oldu.

İstiklal Savaşı’nda 126. Alay 3. Tabur 9. Bölük askerlerinin can verdiği şehitlikte dua eden Vali Kızılkaya, duygu dolu anlar yaşadı.

Son Güncelleme: 25.03.2022 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle