DUR DURAK BİLMİYOR

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, birçok köyün yollarının kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetlerinin tamamlanmış durumda olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz” dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
19 Aralık 2022 Pazartesi 12:35
140 Okunma
DUR DURAK BİLMİYOR

 Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, birçok köyün yollarının kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetlerinin tamamlanmış durumda olduğunu belirterek, "Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz” dedi.


 

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, kırsalda yaşayan vatandaşların ihtiyaç, sorun ve taleplerini yerinde görüp tespit etmek ve bu sorunlara çözüm bulmak amacıyla başlattığı köy ziyaretlerine devam ediyor. Vali Kızılkaya, köy ziyaretlerine Küplü, Şükraniye ve Ahmetler köyleri ile devam etti.

Gittiği köylerde vatandaşların ilgisiyle karşılanan Kızılkaya, vatandaşlarla hasbihal ederek, istek ve arzularını dinledi. Kendisine iletilen talep ve önerileri tek tek not alan Vali Kızılkaya, talepleri imkanlar çerçevesinde çözmenin gayretinde olacaklarını söyledi.



“Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla bugüne kadar köylerimize yönelik çok önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz”
Vali Kızılkaya, "Bu ziyaretlerle vatandaşlarımızın dertlerini yerinde dinlemek, hasbihal etmek daha güzel ve daha anlamlı oluyor. İhtiyaçları, sorunları birebir paylaşma imkanı oluyor. Zaten gerek İl Özel İdaremiz, gerekse de Merkez Köylere Hizmet Götürme Birliği aracılığıyla bugüne kadar köylerimize yönelik çok önemli hizmetlerin yapıldığını görüyoruz. Birçok köyümüzün köy içi yolları kilitli parke taşıyla döşenerek, yol, su ve alt yapı hizmetleri tamamlanmış durumda. Vatandaşlarımız tarafından dile getirilen diğer eksiklikleri de inşallah birlik ve beraberlik içerisinde çözeceğiz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle