DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜNE HEDİYESİNİ TAKTİM ETTİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Gymnasiade 2022'de Atletizm 100 metre yarışlarında dünya üçüncüsü olan milli sporcu Orçun Ünalan’ı makamında ağırladı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Haziran 2022 Perşembe 12:24
140 Okunma
DÜNYA ÜÇÜNCÜSÜNE HEDİYESİNİ TAKTİM ETTİ

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Gymnasiade 2022'de Atletizm 100 metre yarışlarında dünya üçüncüsü olan milli sporcu Orçun Ünalan’ı makamında ağırladı.


Geçtiğimiz günlerde Bilecikli rekortmen atlet Orçun Ünalan, Turkcell Türkiye Şampiyonası’nda 100 metreyi 10,54 saniye ile koşarak hem Türkiye Şampiyonu olmuş hem de Kolombiya’daki U20 Dünya Şampiyonası barajını geride bırakmıştı.

Bunun üzerine milli sporcuyu makamında ağırlayan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, başarılarının devamını diledi. Sporcuya Şeyh Edebali’nin Osman Bey'e verdiği nasihatlerin bulunduğu plaketi takdim eden Vali Kızlkaya, hediye takdiminde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle