DEPREMZEDELER İÇİN SOBA ÜRETİYORLAR

Bilecik Teknik Anadolu Lisesi Metal Atölyesi’nde deprem bölgesine gönderilmek üzere soba üretiliyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
25 Şubat 2023 Cumartesi 12:37
78 Okunma
DEPREMZEDELER İÇİN SOBA ÜRETİYORLAR
banner15

Bilecik Teknik Anadolu Lisesi Metal Atölyesi’nde deprem bölgesine gönderilmek üzere soba üretiliyor.


Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem sonrası tüm ülkede olduğu gibi Bilecik’te de yardım seferberliği başlamıştı. Bilecik’teki duyarlı vatandaşlar kamu kurum ve kuruluşları çatısı altında soba üretimine başladı.


Çalışmaları takip etmek için Bilecik Teknik Anadolu Lisesi Metal Atölyesi’nde ziyaret eden Vali Dr. Kemal Kızılkaya, emek veren herkese duyarlılıkların ötürü teşekkür ederek bu zor günleri el birliyle atlatacaklarını söyledi.
Oluşturulan hava koridoruyla yardım tırlarının Eskişehir’den uçakla deprem bölgelerine daha hızlı bir şekilde gönderildiğini belirten Vali Kızılkaya, üretilen sobaların bir an önce depremzedelere ulaştırılması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle