BU PROJEYLE KÖYLER GÜZELLEŞİYOR

Bilecik Valiliği ile İl Özel İdaresi tarafından desteklenen “Köyümü Seviyorum Sokağımı Boyuyorum Projesi" Çukurören Köyü'nde hayata geçiyor.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
16 Aralık 2022 Cuma 11:19
764 Okunma
BU PROJEYLE KÖYLER GÜZELLEŞİYOR

Bilecik Valiliği ile İl Özel İdaresi tarafından desteklenen “Köyümü Seviyorum Sokağımı Boyuyorum Projesi" Çukurören Köyü'nde hayata geçiyor.


 

Bilecik İl Özel İdaresince her ilçeden bir köy projeye dâhil edilirken, geçtiğimiz günlerde Kınık Köyü'nde başlatılan çalışmada sona gelinmişti. Tamamlanan çalışma sonrası Kınık köyü sokaklarındaki evler beyaz renge boyanırken, projelendirilen Çukurören Köyü'nde de çalışmalara başlanıldı.Sokak sağlıklaştırması amaçlanan bu projede Çukurören köyünde bulunan evlerde yapılan boyama ile sokaklara yeni bir çehre kazandırılacak.
Ayrıca Bilecik İl Özel İdaresi, projelendirilen köylerde çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle