BİLECİK ŞUBESİNE KURBAN BAĞIŞI YAPTI

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesine kurban bağışı yaptı.

İbrahim Rafet Sünetci
İbrahim Rafet Sünetci
12 Haziran 2023 Pazartesi 13:09
63 Okunma
BİLECİK ŞUBESİNE KURBAN BAĞIŞI YAPTI

Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, Türk Kızılay'ı Bilecik Şubesine kurban bağışı yaptı.


Türk Kızılay Bilecik Şube Başkanı Sevcan Uzun’u makamında kabul eden Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya, kurumun her geçen gün daha da büyüyen kurban bağışı kampanyası ile ilgili bilgi alarak, kurban bağışında bulundu.
Uzun "Kurban Bereketi Yıl Boyu Sürsün" diyerek her yıl dünya çapında milyonlarca kişiye ulaşılan Türk Kızılay Vekaletle Kurban Bağışı Kampanyasına bu yıl da hızlı başladığını söyledi. Uzun, "İyilikte yarıştığımız çalışmalarımızdan biri daha başladı. 147 ülkede milyonlarca muhtaç insana ulaştığımız vekâletle kurban bağışı bedeli bu yıl; yurt dışı 2 bin 650 TL, yurt içi ise 5 bin 950 TL oldu. Sayın valimizin bugün yaptığı bağış birçok kişiye örnek olacak ve iyilik için yaptığımız yarışta daha çok ihtiyaç sahibine ulaşacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle