BİLECİK ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ ZİYARETE KAPATILDI

Bilecik Şeyh Edebali Türbesi tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında 1 Ağustos itibariyle ziyarete kapatıldı.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Ağustos 2021 Pazartesi 11:13
450 Okunma
BİLECİK ŞEYH EDEBALİ TÜRBESİ ZİYARETE KAPATILDI
banner15

Bilecik Şeyh Edebali Türbesi tadilat ve çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında 1 Ağustos itibariyle ziyarete kapatıldı.


Bilecik Valiliği'nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Şehrin önemli tarihi ve inanç turizmi mekanı Osmanlı Devletinin manevi kurucusu Şeyh Edebali Hazretlerinin medfun bulunduğu Edebali Türbesi ve çevresinde, Bursa Vakıflar Bölge Müdürlüğü koordinasyonunda, Bilecik Valiliği İl Özel İdaresi tarafından onarım ve çevre Düzenlemesi çalışmaları başlatıldı. Türbe ziyaretleri güvenlik açısından 1 Ağustos 2021 tarihinden itibaren çalışmalar süresince ziyarete kapatıldı. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak ziyarete açılması planlanıyor" ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle