BİLECİK'E MÜJDE, 2 BİN 500 KİŞİ ÇALIŞACAK

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Söğüt'e 1 milyar TL yatırımla 2 bin 500 kişinin çalışacağı 2 yeni fabrika kurulacağı müjdesini verdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
31 Ağustos 2022 Çarşamba 11:53
1786 Okunma
BİLECİK'E MÜJDE, 2 BİN 500 KİŞİ ÇALIŞACAK
banner15

 Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Söğüt'e 1 milyar TL yatırımla 2 bin 500 kişinin çalışacağı 2 yeni fabrika kurulacağı müjdesini verdi.


 

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, bir holding Yönetim Kurulu Başkanı Gaye Akçen’i ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti. Görüşmede; holdingin bir markası çatısı altında Bilecik’in Söğüt ilçesine 1 milyar TL bütçeyle açacağı 2 yeni fabrika yatırımı değerlendirildi. 10 Eylül 2022’de temelleri atılması planlanan fabrikalarda toplamda 2 bin 500 kişinin istihdam edileceği, 2024 yılının sonuna kadar tamamlanması hedeflenerek vitrifiye ve seramik üretiminin yapılacağı açıklandı.



“Bilecik’imizin ve ülkemizin ekonomisine ciddi katkılar sunacaktır”
Bilecik'te kurulan her yeni fabrikayla şehrimizin ve ülkemizin üretimine, istihdamına ve ihracatına katkı sağlanarak ülke ekonomisinin gücüne güç katıldığının altını çizen Vali Kızılkaya; “Bu holding çatısı altından Bilecik’imize önemli bir üretim tesisini daha kazandıracağız inşallah. Açılacak olan 2 yeni fabrikanın hemşehrilerimize sağlayacağı istihdamın yanı sıra Bilecik’imizin ve ülkemizin ekonomisine ciddi katkılar sunacaktır. Önümüzdeki 10 Eylül’de temelini atacağımız tesislerin, 2024 yılı sonunda da açılış kurdelelerini kesmeyi planlıyoruz. Böylece Söğüt'te üretilecek olan seramik ve vitrifiye ürünleri dünyanın her yerine gönderilecek” diyerek yatırımların Bilecik'e hayırlı olmasını diledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

banner2

resim yükleresim yükleresim yükle