BAHÇELİEVLER MAHALLESİNE 8 DERSLİKLİ ANAOKULU

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, hayırsever bir iş kadını ile ortak protokolle Bahçelievler mahallesinde inşa edilecek 8 derslikli anaokulu arazisinde incelemelerde bulundu.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
15 Kasım 2022 Salı 12:22
54 Okunma
BAHÇELİEVLER MAHALLESİNE 8 DERSLİKLİ ANAOKULU

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, hayırsever bir iş kadını ile ortak protokolle Bahçelievler mahallesinde inşa edilecek 8 derslikli anaokulu arazisinde incelemelerde bulundu.



İncelemeye, iş kadını Gaye Akçen, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, İl Milli Eğitim Müdürü Sami Akyol da katıldı.

Vali Kızılkaya, arazi üzerinde incelemeler yaparak yetkililerden bilgi aldı.


 

Anaokulunu 2023-2024 yılı eğitim ve öğretim dönemine yetiştirilmesini planladıklarını belirten Vali Kızılkaya, “Okulumuz bittiğinde bu alanda yavrularımızın neşe dolu sesleri yükselecek. Ülkemizin hayırsever kuruluşlarından Elginkan Vakfı ile yapılan projenin 2023-2024 eğitim öğretim sezonuna yetiştirmeyi planlıyoruz.

Bu inşaat alanının çocuklarla dolduğunu görmek için hepimiz sabırsızlanıyoruz. Allah hayırseverimizden razı olsun” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle