7/24 KAPILARI HERKESE AÇIK

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya havaların iyice soğuması ve kar yağması üzerine bir hatırlatma yaparak, “Kıymetli vatandaşlarımız, Bilecik'te kar yağışı etkili olmaya başladı. Dışarıda ve ihtiyaç halinde yolda tek bir kişi bile kalmaması için misafirhanemiz yılın 12 ayı hizmet vermeye hazır” dedi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
02 Şubat 2023 Perşembe 11:23
314 Okunma
7/24 KAPILARI HERKESE AÇIK

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya havaların iyice soğuması ve kar yağması üzerine bir hatırlatma yaparak, “Kıymetli vatandaşlarımız, Bilecik'te kar yağışı etkili olmaya başladı. Dışarıda ve ihtiyaç halinde yolda tek bir kişi bile kalmaması için misafirhanemiz yılın 12 ayı hizmet vermeye hazır” dedi.


Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, yaptığı açıklamada, "Genellikle mobil ve e-devlet üzerinden başvuru alan Açık Kapı 7/24 uygulaması vatandaşların zor durumda kalmaması adına 112 Acil Çağrı servisinden de başvuru almakta.

Açık Kapı başvuruları yüz yüze, internet (www.acikkapi.gov.tr), mobil ve e-devlet üzerinden alınmaktadır. Açık Kapı bürosuna şahsen müracaat ederek talep ve şikayet bildiren veya yardım isteyen vatandaşların güven verici ve güler yüzlü bir şekilde karşılanmakta, başvuru konuları titizlikle incelenerek ilgili kurumlarla iletişime geçilmektedir.

Dışarıda ve ihtiyaç halinde yolda tek bir kişi bile kalmaması için misafirhanemiz yılın 12 ayı hizmet vermeye hazır" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle