30 ADET YOLA ÇIKTI

Kahramanmaraş’taki depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için Bilecik’ten 30 konteyner ev gönderdi.

İbrahim Sünetci
İbrahim Sünetci
21 Şubat 2023 Salı 11:13
283 Okunma
30 ADET YOLA ÇIKTI

Kahramanmaraş’taki depremzedelerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için Bilecik’ten 30 konteyner ev gönderdi.


Demiryoluyla Bilecik Tren Garı’ndan gönderilen konteyner evlerle Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde depremden etkilenen vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanacağı belirtildi. ,

Bilecik Valiliği tarafından son sevkiyatla gönderilen 30 konteyner ev ile birlikte toplam 50 konteyner evin deprem bölgelerine sevk edildiğini vurgulayan Bilecik Valisi Kemal Kızılkaya; “Bilecik olarak deprem bölgesindeki yaraları sarmak için ilk günden beri tüm imkânlarımızla gayret ediyoruz. Bir nebzede olsa depremzede kardeşlerimizin yaralarına merhem olabilmek tek dileğimiz. Bugüne kadar yaşam 50 konteyner evin yanı sıra 18 tuvalet ve banyoyu da deprem bölgesine sevk ettik. Bu afetin yaralarını hep birlikte saracağız. Bilecik olarak tüm kalbimiz depremzede kardeşlerimizle” dedi.

Son Güncelleme: 21.02.2023 13:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner22

resim yükleresim yükle